Κλινική Χειρουργικής Ογκολογίας, ΠΑ.Γ.Ν.Η.

Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Κλινικής (2015)

doctorsforthefuture350x214Έχουμε ην ιδιαίτερη χαρά και φέτος εκ μέρους της Πανεπιστημιακής Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας να σας παρουσιάσουμε το ετήσιο πρόγραμμα μετεκπαιδευτικών εκδηλώσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.

Το πρόγραμμα αυτό αποτελείται κυρίως από διαλέξεις ευρύτερης θεματικής ποικιλίας καταξιωμένων συναδέλφων από ολόκληρη την επικράτεια.

Η συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση, όπως άλλωστε ισχύει παντού, αποτελεί διαρκή προτεραιότητα όλων των μελών της Κλινικής μας τόσο σε προπτυχιακό, όσο και μεταπτυχιακό επίπεδο. Έτσι είναι γνωστό ότι οι περισσότερες παρουσιάσεις ασθενών της Κλινικής μας στις καθιερωμένες συναντήσεις της Τετάρτης, καθώς και τα προβλήματά τους, παρουσιάζονται από τους φοιτητές που εκπαιδεύονται, με τη συνεργασία πάντοτε των ειδικευομένων γιατρών και ειδικευμένων μελών.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το πρόγραμμα ετούτο απηχεί τις σύγχρονες απαιτήσεις όλων και θα συμβάλλει στην καλύτερη ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού της Κλινικής, ιατρικού και νοσηλευτικού, αλλά και των φοιτητών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης προς τους οποίους απευθύνεται και στοχεύει αυτή η προσπάθεια.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς


Ο υπεύθυνος του εκπαιδευτικού προγράμματος :  Γεώργιος Νικ. Σχορετσανίτης Δντής Χειρουργικής ΕΣΥ

Ο Δ/ντής της Κλινικής                                           :  Οδυσσέας Ζώρας Καθηγητής Χειρουργικής Ογκολογίας


 Περισσότερα..

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Παρουσίαση site Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας »

Προσθήκη σχολίου

επιστροφή στην κορυφή