Κλινική Χειρουργικής Ογκολογίας, ΠΑ.Γ.Ν.Η.

Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα 2023-2024

Η Πανεπιστημιακή Κλινική της Χειρουργικής Ογκολογίας με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζει το καινούργιο πρόγραμμα εκπαιδευτικών εκδηλώσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Όπως κάθε χρόνο, το πρόγραμμα αυτό αποτελείται από διαλέξεις ευρύτερης θεματικής ποικιλίας, κυρίως όμως σχετιζόμενες με τη χειρουργική και την ογκολογία, από βιβλιογραφικές ενημερώσεις (journal club) και από συζητήσεις ενδιαφερόντων περιστατικών και επιπλοκών.

Απευθύνεται όχι μόνο στο ιατρικό προσωπικό της Κλινικής, αλλά και στους φοιτητές που κάνουν την κλινική άσκηση στην Κλινική μας. Στους ομιλητές περιλαμβάνονται, εκτός από τους ειδικευμένους ιατρούς της Κλινικής, καταξιωμένοι συνάδερφοι διαφορετικών ειδικοτήτων και άλλων επιστημόνων.

Η συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της σύγχρονης ιατρικής και διαρκή προτεραιότητα της Κλινικής μας τόσο σε προπτυχιακό, όσο και μεταπτυχιακό επίπεδο. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το πρόγραμμα αυτό, και αυτού του ακαδημαϊκού έτος, ικανοποιεί τις σύγχρονες απαιτήσεις όλων και θα συμβάλλει στην καλύτερη ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού της Κλινικής, ιατρικού και νοσηλευτικού, αλλά και των φοιτητών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Δ/ντής της Κλινικής

Eelco de Bree Καθηγητής Γενικής Χειρουργικής - Χειρουργικής Ογκολογίας

 

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα σεμιναρίων της Κλινική Χειρουργικής Ογκολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου στο Β΄ κτίριο στον 2ο όροφο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα της κλινικής: www.surgicaloncology.gr Τηλ. επικοινωνίας: 2810-392382, 2810-392056. Fax: 2810-392382

 

Για το πλήρες πρόγραμμα πατηστε εδώ

  • Διαβάστηκε 90 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Κλινικής 2021-2022  

Προσθήκη σχολίου

επιστροφή στην κορυφή